Zomerschool dit jaar ook voor kinderen van groep 3 t/m 6!

Zomerschool dit jaar ook voor kinderen van groep 3 t/m 6!

Van 6 juli t/m 24 juli 2020 wordt voor het twaalfde achtereenvolgende jaar in Amsterdam Nieuw-West de Zomerschool georganiseerd voor leerlingen van groep 7. Omdat kinderen vanwege de Coronamaatregelen lang niet naar school zijn geweest breiden we het aanbod uit. De samenwerkende schoolbesturen uit Nieuw-West en de gemeente Amsterdam hebben besloten om de Zomerschool uit te breiden!  

Elke zomer organiseren de gezamenlijke schoolbesturen in Nieuw-West en de Gemeente Amsterdam de Zomerschool. De Zomerschool biedt kinderen de mogelijkheid in de zomer extra naar school te gaan, anderen te ontmoeten en te leren met plezier. Dit jaar mogen 150 kinderen van de groepen 3 tot en met groep 6 ook deelnemen aan de Zomerschool. 

Gezocht: leerkrachten, ondersteuners én vakprofessionals 

[ Wat een geweldige hoeveelheid reacties! Wij zijn voorzien. Veel dank! ]

De Zomerschool werkt met een hecht en professioneel team van onderwijzend personeel. Door deze uitbreiding zijn we op zoek naar collega’s die de eerste drie weken van de zomervakantie een bijdrage aan de Zomerschool willen leveren. In de middag is er ruimte voor creatieve vorming en projectwerk in bewegen, kunst, cultuur en natuur. 

Heb je belangstelling om te werken voor de Zomerschool? 

Klopt jouw onderwijshart ook in de zomervakantie en ben je beschikbaar van 6 t/m 24 juli?

Laat het ons snel en gemakkelijk weten via de Zomerschool vacaturesite. Het enige wat wij nodig hebben is jouw CV. Vertel in het formulier wie jij bent en waarom wij opzoek zijn naar jou. 

Meer informatie

De Zomerschool vindt dit jaar plaats van 6 t/m 24 juli 2020. Ouders en verzorgers kunnen kinderen aanmelden t/m 18 juni 2020 met het aanmeldingsformulier via de groepsleerkracht op school. De plaatsing van de 150 kinderen gaat op volgorde van aanmelding. 

< terug naar overzicht