Verbouwingen en verhuizingen bij STWT-scholen

Verbouwingen en verhuizingen bij STWT-scholen

Voor een aantal STWT-scholen staat de komende weken in het teken van verhuizen; naar een tijdelijke locatie of een nieuw pand. 

De Goeman Borgesiusschool in Geuzenveld krijgt een heel nieuw gebouw en start het schooljaar op een tijdelijke locatie aan de H. Colijnstraat 78. Afgelopen week namen kinderen, ouders en team afscheid van hun ‘oude’ schoolgebouw. De komende maanden valt de slopershamer op het pand, waarna op dezelfde plek in de stijl van architect Dudok een nieuw schoolgebouw komt. Ook de Westerpost schreef hier een artikel over.

In De Slootermeerschool staan ook stapels verhuisdozen. De school wordt in schooljaar 2017-2018 intern volledig gerenoveerd. De tijdelijke locaties zijn: Louis Couperusstraat 129en Burgemeester Rendorpstraat 60. 

Hetzelfde geldt voor de Louis Bouwmeesterschool. Ook daar staat komend schooljaar een fikse facelift op de agenda. De tijdelijke locatie is Lobo Braakensiekstraat 4. 

Bij de Burg. De Vlugtschool zijn de werkzaamheden in volle gang. 23 Juni jongstleden werd de eerste steen gelegd, het pand wordt in de zomer van 2018 opgeleverd. Huidig adres van de school is Jan de Louterstraat 21. En tenslotte staat voor de P.J. Troelstraschool na de vakantie een prachtige nieuw pand te wachten op de medewerkers en de leerlingen. Locatie: H. Colijnstraat 2.

< terug naar overzicht