STWT Waaghalzen 'Bring a friend' sessie

STWT Waaghalzen 'Bring a friend' sessie

Afgelopen woensdag vond de laatste Waaghalzen expeditiesessie van 2017 plaats. En wel een hele bijzondere! Alle Waaghalzen waren gevraagd om één of meer 'friend(s)' mee te nemen. Het idee daarachter? Draagvlak vergroten voor hun initiatief, sparren met 'buitenstaanders' en hun ideeën scherper krijgen.

De groep van zo'n 20 mensen verzamelden op de Einsteinschool. Expeditieleiders Nadia Oussoren, Marije Weenink en Marlie de Wijs ?openden de middag, waarna alle Waaghalzen hun 'friends' voorstelden, zowel van binnen hun eigen school als daarbuiten. Het STWT Waaghalzennetwerk wordt daarmee voortdurend uitgebreid. 

Op het programma stond o.a. ?het bespreken van de acties die alle Waaghalzen tot nu toe ondernomen hebben en het invullen van het pionierscanvas. Het canvas helpt de Waaghalzen om tot de kern te komen van hun initiatief, het waarom, welke acties zij moeten ondernemen en wie ze daarbij nodig hebben. De 'friends' stelden de Waaghalzen kritische vragen en leverden input aan het initiatief. 

Bij Stichting Westelijke Tuinsteden bieden we ruimte voor ideeën en innovatie. Dit doen we o.a. binnen onze STWT Academie en het STWT Waaghalzennetwerk. Het Waaghalzennetwerk bestaat uit een groeiende aantal enthousiaste en inspirerende STWT-medewerkers die een stapje verder gaan om het beste uit ieder kind èn zichzelf te halen. 

< terug naar overzicht