obs De Toekomst viert resultaat als Steve JobsSchool

obs De Toekomst viert resultaat als Steve JobsSchool

Op vrijdag 8 juli stond obs De Toekomst tijdens de viering van het Suikerfeest ook even stil bij het afgelopen schooljaar. De openbare basisschool is in een jaar tijd uitgegroeid tot een volwaardige Steve JobsSchool en daar zijn we trots op! 

De Toekomst is één van de vijfentwintig Steve JobsScholen in Nederland. Op een Steve JobsSchool worden de creativiteit en originaliteit van ieder kind gestimuleerd. Zij leren niet in klassen met kinderen van eenzelfde leeftijd, maar stamgroepen van 25 kinderen met een maximaal leeftijdsverschil van 4 jaar, waarin oudere kinderen worden gestimuleerd om de jongere te helpen. Kinderen worden cruciale vaardigheden bijgebracht, zowel digitaal als analoog, die in de toekomst goed van pas komen. 

Maurice de Hond, oprichter van O4NT- en SteveJobsScholen, was aanwezig om het team en de ouders van De Toekomst te complimenteren met het fantastische resultaat. Hard werken, doorzettingsvermogen en betrokkenheid hebben geleid tot een goede basis. Er is nog veel te doen en in het komende schooljaar zal obs De Toekomst dit succes voort zetten! 

< terug naar overzicht