Nieuw gebouw Huizingaschool feestelijk geopend voor ouders en leerlingen!

Nieuw gebouw Huizingaschool feestelijk geopend voor ouders en leerlingen!

Afgelopen dinsdag 17 mei vond de feestelijke opening van het nieuwe gebouw van de Huizingaschool voor ouders en leerlingen plaats. Hiermee is de eerste van de zes huidige nieuwbouwprojecten van de basisscholen van Stichting Westelijke Tuinsteden succesvol afgerond.

Er werd afscheid genomen van het oude gebouw waarna alle leerlingen volgens de traditie letterlijk de school uitgleden. Onder begeleiding van luid tromgeroffel van de drumband Talentura liepen alle leerlingen, ouders en leerkrachten vervolgens naar het nieuwe gebouw, gevestigd aan de Jacob Geelstraat 42.

Hier werd in het bijzijn van alle toeschouwers het lint doorgeknipt door directeur Marco van Oostveen en het nieuwe logo onthuld. Deze zal binnenkort op de gevel van de school te bewonderen zijn. Op het schoolplein van het nieuwe gebouw stonden o.a. een suikerspin- en een popcornmachine en er werd vrolijk gespeeld.

Deze week is een feestweek op de Huizingaschool. Vandaag was er een grote picknick met alle ouders en op vrijdag wordt de week afgesloten met de schoolreisjes. De officiële opening voor genodigden vindt plaats na de zomervakantie.

< terug naar overzicht