Inspirerende STWT Waaghalzenmiddag

Inspirerende STWT Waaghalzenmiddag

De jaarlijkse STWT Waaghalzenmiddag op donderdagmiddag 22 september was een groot succes. In de centrale hal van de Huizingaschool hielden de Waaghalzen een pitch over het project waar zij een jaar lang aan gewerkt hadden. Niet alleen medewerkers van STWT kwamen vol belangstelling op de middag af, maar ook collega’s van andere schoolbesturen waren nieuwsgierig.

Het Waaghalzennetwerk is in 2014 gestart om ruimte te bieden aan de innovatieve ideeën binnen STWT en bestaat uit een groeiend aantal enthousiaste en inspirerende STWT werknemers die een stapje verder gaan om het beste uit ieder kind én zichzelf te halen. 

De Waaghalzen van het afgelopen schooljaar deelden tijdens deze middag hun ervaringen en behaalde resultaten. Mooie verhalen, anekdotes en zelfs rollenspellen vonden een plek op het speciale Waaghalzenpodium. Ook de nieuwe Waaghalzen die vanaf 1 oktober aan de slag zullen gaan kregen de kans om iets over hun project te vertellen.

Na de korte presentaties was er ruimte om aan te schuiven in het Waaghalzencafé waarbij men in verschillende rondes met de Waaghalzen over hun initiatieven in gesprek konden gaan. Er zijn grote plannen om de projecten ook na het STWT Waaghalzentraject voort te zetten.

Het was een leerzame middag vol inspiratie en met van tijd tot tijd een beetje kippenvel. “Het draait allemaal om nieuwsgierigheid, betrokkenheid en plezier in leren en lesgeven”, aldus Marianne Metz, één van de Waaghalzen van de Einsteinschool.

Wij kijken nu al uit naar de initiatieven van het komende jaar! 

< terug naar overzicht