Feestelijke start van het nieuwe schooljaar in Het Meervoud

Feestelijke start van het nieuwe schooljaar in Het Meervoud

Afgelopen woensdag 13 september vierde Coörporatie “Leren voor het Leven” voor de tweede keer het Nazomerfeest. Tijdens het feest werd het schooljaar feestelijke geopend met alle partijen die werkzaam zijn binnen het gebouw “Het Meervoud” en in de directe omgeving.

Het feest werd georganiseerd door en voor kinderen van obs De Toekomst en de Ontplooiing. Zowel de allerjongste bezoeker van Speelotheek SeZO, als de bovenbouwer van Open Podium en de (jong) volwassene konden tijdens deze middag op ludieke wijze kennismaken met alle faciliteiten die de Coöperatie te bieden heeft.

Het tussenschoolse- en naschoolse aanbod liet aan kinderen en ouders zien wat zij voor hen kunnen betekenen; het OKT bood een kijkje in het scholingsaanbod en de fondsen en vergoedingen waar opvoeders gebruik van kunnen maken; en Huis van de Wijk zorgde er o.a. voor dat het feest een groot succes werd!

I.v.m. het onvoorspelbare weer hadden de organisatoren besloten om het feest binnen te vieren, maar gelukkig liet het zonnetje zich ook nog even zien!

Een mooie aftrap voor een leerzaam jaar vol plezier, sport en beweging!

 

< terug naar overzicht