De Vlaamse Reus 25 jaar!

De Vlaamse Reus 25 jaar!

Afgelopen schooljaar was het feest op OBS De Vlaamse Reus. De school bestond 25 jaar en dit werd uitgebreid - en verspreid over het schooljaar - gevierd. 

Het schooljaar werd in september 2016 geopend met het jubileumlied en door het jaar heen waren er tal van festiviteiten, waaronder een verkleedfeest waarbij alle leerlingen en leerkrachten verkleed naar school kwamen, en een creatieve ochtend waarbij de leerlingen allerlei workshops konden volgen. 

Op vrijdag 14 juli jl. vond het eindfeest van het jubileumjaar plaats met veel activiteiten in en rondom de school. Er was een groot restaurant en een bar op het schoolplein en de ouders hadden hapjes verzorgd. Een disco met DJ zorgde voor een extra gezellige sfeer. Ook waren er wedstrijden en spellen waarbij veel leerlingen in de prijzen vielen, waaronder een zonnebloemwedstrijd, een taartwedstrijd 'Heel de Vlaamse Reus bakt' en het Rad van fortuin. 

Als aandenken aan het jubileumjaar kregen alle leerlingen een echt Vlaamse Reus
T-shirt. 
De leerlingen, leerkrachten en ouders gaan na dit feestjaar met een vrolijk gevoel de zomervakantie in. "Het was één van de beste feesten die ik heb mogen meemaken. Mijn team en de ouders hebben het geweldig gedaan!", aldus schoolleider Martin Langeslag. 

< terug naar overzicht