De Burgemeester De Vlugtschool legt de symbolische eerste steen

De Burgemeester De Vlugtschool legt de symbolische eerste steen

Vandaag, vrijdag 23 juni, was een heugelijke dag voor de Burgemeester de Vlugtschool. De school vierde de start van de nieuwbouw met het ‘Eerste Steen Feest’.

Onder begeleiding van een djembéband, gevormd door de leerlingen van de groepen 7, werd het symbolische startsignaal gegeven. Een aantal leerlingen onthulde samen met Bob de Bouwer een wensput waarna leerlingen hier een wens in mochten doen. Wanneer het nieuwe gebouw klaar is, krijgt de put een mooie plek op het nieuwe schoolplein en zullen we weten of de wensen van de kinderen zijn uitgekomen. 

Naast alle leerlingen, ouders en leerkrachten waren de bestuurder, de architect en aannemers, vertegenwoordigers van het stadsdeel en de gemeente en belangstellende buurtbewoners aanwezig.  

De nieuwe school aan de Jan de Louterstraat wordt in de zomer van 2018 opgeleverd en zal ruimte bieden aan 20 klassen, een voorschool en een dubbele gymzaal. De Burgemeester De Vlugtschool heeft dan nog meer ruimte leerlingen hun talenten te laten ontwikkelen!

 

< terug naar overzicht