Aanmelden STWT-Waaghalzennetwerk schooljaar 2016-2017

Aanmelden STWT-Waaghalzennetwerk schooljaar 2016-2017

STWT biedt ruimte en ondersteuning aan medewerkers met goede ideeën! Doe je mee?!

Weet jij hoe jouw school of zelfs het onderwijs binnen de stichting nog beter kan? En wil je aan de slag met je eigen ideeën en talent? Meld je dan aan voor het STWT-Waaghalzennetwerk en ga komend schooljaar op ‘expeditie’ met collega-Waaghalzen van andere scholen van STWT. Al meer dan twintig Waaghalzen gingen je voor!

We bieden je een schooljaar lang begeleiding in de vorm van leerbijeenkomsten met een netwerk van gelijkgestemde collega’s, een coaching-strippenkaart en een klein budget om jouw ideeën binnen je eigen werkomgeving verder te brengen. Daarbij krijg je een podium om je ideeën met de hele organisatie te delen en mag je blijvend onderdeel uitmaken van dit groeiende netwerk van enthousiaste onderwijsverbeteraars! De leerbijeenkomsten (expeditiesessies) worden gedurende het jaar inhoudelijk vormgegeven op basis van principes van actie-onderzoek, peer-feedback, design thinking, sociale innovatie en andere relevante werkvormen.  

Het aanbod op een rijtje:

• 5 expeditiesessies met het leernetwerk
• coach-strippenkaart
• €1000 budget
• ruimte binnen het rooster/normjaartaak
• feestelijke waaghalzendag met podium voor jou!

Neem eens de tijd om te dromen over welke ontwikkeling jij zou willen waarmaken binnen je eigen school of binnen de stichting. We bieden ongeveer vijftien collega’s de kans om deel te nemen aan dit avontuur.

Aanmelden als Waaghals?

Vanaf 15 januari  kun je je aanmelden via de STWT Academie. Je mag je ook samen met een collega als duo aanmelden als het gaat om een gezamenlijk idee. Ook organiseren we op 3 februari en 13 april  brainstorm- en informatiesessies waar je je voor kunt inschrijven via de academie. Wil je nu alvast meer weten? Neem voor vragen contact op met Jennifer Jernberg via j.jernberg@stwt.nl. Let op: de deadline voor je aanmelding is 16 mei 2015!

Ben je nieuwsgierig naar de ervaringen en ideeën van de Waaghalzen? Houd de website in de gaten voor meer informatie over de feestelijke waaghalzenbijeenkomst aan het begin van het nieuwe schooljaar!

< terug naar overzicht