7e Montessorischool viert feest!

7e Montessorischool viert feest!

Deze week is het feestweek op de 7e Montessorischool. De school bestaat 80 jaar en is daarmee één van de oudste scholen van Amsterdam Nieuw-West. Dit bijzondere lustrum wordt gevierd met alle leerlingen, ouders en medewerkers.

​Afgelopen maandag werd de week afgetrapt door de 'minister van Feest' met zijn wethouder en nostalgische muziek van een draaiorgel. Er waren ballonnen, taart en er werd bingo gespeeld. Dat was echter pas het begin van de week. 

Dinsdag vertrok de school met meer dan 600 leerlingen, ouders en medewerkers richting Kaatsheuvel voor een gezellige dag in De Efteling. De andere dagen werden gevuld met een muzikale afsluiting door bovenbouwleerlingen en een dansworkshop in aanloop naar het zomerfeest van vrijdag. Vooral de ouders waren erg onder de indruk van de organisatie.

Het zomerfeest is de knallende afsluiter van de week en wordt georganiseerd door de ouderraad. Het belooft een feestelijke bedoeling te worden met spelletjes, een springkussen, muziek van de schoolband van ouders en heel veel lekker eten!  

< terug naar overzicht