De wereld zit vol mogelijkheden. Om onze leerlingen te helpen bij het vinden van hun talent, zoeken wij Amsterdammers die hun passie met hen willen delen. Weet jij alles van archeologie en wil je jonge kinderen inspireren? Ontwerp je tuinen en wil je de creativiteit bij onze leerlingen aanwakkeren? Of ben je kok en deel je graag jouw gevoel voor smaak en bereiding met de volgende generatie? Meld je bij ons aan!

wie ben jij?
We halen graag de wereld nog meer onze scholen in. Dus verzamel jij al twintig jaar postzegels, ken je alle hoeken in het Rijksmuseum of zet je met gemak een racefiets in elkaar? Kom deze kennis en expertise dan delen op onze basisscholen. Zowel professionals als experts met daarnaast een ander beroep zijn welkom. Wij zoeken mensen voor wie methodes niet leidend zijn, die vertrouwen in het kunnen van kinderen en die tenminste een heel schooljaar willen meebouwen aan de scholen van onze stichting (Stichting Westelijke Tuinsteden).

wat jij er aan hebt
Leraren zijn dagelijks van enorme betekenis voor kinderen. Deze oproep is jouw kans om daar aan te proeven. Ook als je de volgende generatie wil enthousiasmeren voor ‘jouw onderwerp’, is dit een mooie kans. Niet alleen verrijk je hun leven met vaardigheden en kennis, zij helpen jou door een spiegel voor te houden en je drijfveren en waarden helder te krijgen.

interesse?
Klinkt dit als muziek in jouw oren? Laat ons weten wat je wilt delen met de leerlingen. We nemen contact met je op om de verdere gang van zaken en jouw beschikbaarheid af te stemmen. We zoeken enkele enthousiastelingen om een pilot mee te starten. Functie zijn er vanaf 0,2 (één dag per week) tot een heel FTE (vijf dagen per week). Leer ons beter kennen op deze website en mail een korte profielschets en wat jij wilt delen met de kinderen naar info@stwt.nl.